Regiobijeenkomsten

Vrijdag 8 november Daltonregiodag

Op vrijdag 8 november a.s. vindt de Daltonregiodag plaats, een dag bedoeld voor alle teamleden van alle Daltonscholen in Noord Holland.

De dag zal plaatsvinden in museum De Broekerveiling en basisschool De Phoenix, beide in Broek op Langedijk. De twee locaties liggen op vijf minuten lopen bij elkaar vandaan.

We starten gezamenlijk in het museum voor een lezing van Tim Post met als onderwerp: 'Wat kunt u doen om uw leerlingen aan te zetten tot nieuwsgierig onderzoekend leren?'

Daarna volgen er twee rondes met een grote variatie aan workshops op de leukste plekken in het museum of in de school. Ook zullen er een aantal kramen met leuke daltonboeken, tijdschriften en daltontaken te vinden zijn.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch, is er volop koffie en thee met wat lekkers en sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Je kunt je hier online aanmelden voor de verschillende workshops. Met deze link kom je in de inschrijftool terecht. In deze tool vind je alle informatie over de studiedag: de locatie, de dagplanning, informatie over de verschillende workshops en natuurlijk informatie over de keynote-speaker Tim Post. In deze tool geef je je voorkeur aan voor de workshops. Je ontvangt een bevestiging dat je bent ingeschreven.

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk vrijdag 25 oktober.

Wees er snel bij, want voor de meeste workshops geldt: vol is vol.

Tot 8 november, wij hebben er heel veel zin in!

Author


Avatar